Zorgboerderij Levensvreugde

logo.gif

We zoeken vrijwilligers

Voor meer informatie klik hier

 

We hebben een vacature

Voor meer informatie klik hier

 

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:30 – 15:30 uur

Op zaterdag, zondag en feestdagen zijn wij gesloten

 

AGB code

SZZ: 73732641
Levensvreugde: 41521934

Zorgboerderij Levensvreugde zoekt vrijwilligers!

Wij zijn Zorgboerderij ‘’Levensvreugde’’ uit Den Hout. Wij bieden sinds 2001 dagbesteding aan ouderen met dementie. Een dagbesteding waarbij de bezoekers er echt toe doen, ons helpen op de boerderij, verzorgen van de dieren, onderhouden van de tuin, helpen bij het eten, en de alledaagse dingen. Het sociale aspect komt hier automatisch bij kijken, en word als erf fijn ervaren.

Onze ouderen komen uit de dorpen rondom Den Hout. Wij hebben in Oosterhout een bus rijden, die de bezoekers van en naar de boerderij brengen. En voor de andere dorpen zoals Made, Wagenberg, Terheijden, Geertruidenberg en Raamsdonksveer. Rijden er auto’s rond. Al dit vervoer doen wij met behulp van vrijwilligers.

Vrijwilliger Kees: ‘’ Gezelligheid met de bezoekers in de auto’’

 

   foto_vrijwilliger_bij_bus.jpg

Ik ben Anja. Iedere Maandag ben ik vrijwilliger op de bus en haal de bezoekers thuis op, steeds weer is dit een ‘feestje’. In de ochtend die lach op het gezicht, het gezellige praatje over het weekend en de dankbaarheid wanneer ze weer aankomen bij de  Zorgboerderij. Als vrijwilliger voor Zorgboerderij Levensvreugde in Den Hout kan ik beamen dat de dankbaarheid van de bezoekers en medewerkers enorm groot is.

Vrijwilliger Jaap: ‘’De dankbaarheid van de bezoekers maakt dit vrijwilligerswerk fantastisch!’’

 

Ik ben Kees. Ik ben vrijwilliger omdat ik graag wat omhanden heb. En dat is heel leuk en gezellig om te doen. Ook de Praatjes met de passagiers zijn leuk, en als ze niet veel te vertellen hebben zetten we een gezellig melodietje op.

 Vrijwilliger Kees: ‘’ Er even tussenuit zijn, en sociale contacten op doen’’ vrijwilliger_kees.jpg

 

Ook interesse om vrijwilligers te zijn voor Zorgboerderij Levensvreugde?
Neem contact met ons op, op telefoonnummer 0162-464430.